Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder kostnadsfria hudanalyser. Boka tid eller kom på drop in i mån av tid.

 

Aha behandling / Porrengöring

 

AHA kan effektivt stimulera nyproduktion av collagen och elastin och därmed förbättra hudens spänst och smidighet. AHA löser förhårdnade hudceller och huden kan bli friskare och klarare. Tilltäppta porer öppnas upp och slaggprodukter kan rensas ut. Ärrvävnad kan lösas upp och pigmentförändringar kan blekas ner. Vi anpassar behandlingen helt efter dina behov med rengöring, hudanalys, peeling, mask, serum, fukt och ögonkräm.

Behandlingen bör göras som kur.

 

Chokladlyx

 

Ansiktsbehandlingen för dig som ÄLSKAR choklad!! En välgörande och väldoftande behandling med ansiktsmassage som återfuktar, ger näring och föryngrar huden. Choklad är en av våra nyttigaste källor för en fin hud. Ingår gör även hudanalys, peeling, mask, serum, fukt och ögonkräm.

Choklad är en av hudens bästa vänner, i rätt form! Chokladen är full av antioxidanter och vitaminer som huden bara älskar och mår bra av!

 

Guldlyx

 

Guld - Det kan inte blir mycket lyxigare! Här använder vi en ansiktsmask med 24 karats guld, som exfolierar huden på ett underbart vis, rengör porerna, ger lyster och fräschar upp.

I denna behandling använder vi endast den lyxiga x3 seriern med kornfri peeling, guldmask, serum och fuktkräm.

Guld har använts inom hudvård och hudföryngring i många år, i antikens rom och Cleopatra själv använde guld för att hålla sig fräscha och unga.

 

Klassisk ansiktsbehandling

 

Klassisk ansiktsbehandling för dig som önskar fräsha upp din trötta hud eller bara lyxa till det med en skön och avslappnande behandling med härliga välgörande produkter, ansiktsmassage, anpassad peeling och mask efter vad just din hud behöver som vi ser i hudanalysen. Till sist avslutar vi med serum och krämer just för dig.

 

Ansiktslyft

 

Ansiktslyft är behandlingen för dig som önskar ett naturligt lyft utan "ingrepp" eller släta ut linjer i ansiktet. Här använder vi oss av galvansk ström som pulserar ut i en skön massage över ansiktet. För bästa resultat rekommenderas 5-10 gånger ca 2 gånger i veckan för att sedan hålla efter varje till varannan månad då vi även grundligt tar hand om din hud i ansiktet.

 

Liten ansiktsbehandling

 

En liten ansiktsbehandling för dig som vill ta hand om huden med rengöring, hudanalys, peeling, mask, serum, fukt och ögonkräm.

 

 

För bästa effekt av samtliga behandlingar är det otroligt viktigt vad ni gör hemma mellan behandlingarna för att ta hand om er hud, detta hjälper vi er givetvis med!

 

Att ta hand om sitt ansikte med jämna mellanrum är viktigare och gör större skillnad än vad många tror. Viktigt att också komma ihåg är att det aldrig är för sent att börja!

Tar man hand om sin hud på rätt sätt så håller den sig yngre. fräshare, mer elastisk och därmed med mindre rynkor och ålderstecken.

Vill du veta mer om våra ansiktsbehandlingar eller veta om vi kan skapa en behandling du inte hittar här så är du välkommen att kontakta Salongen!

 

I våra behandlingar använder vi bl.a produkter från Chokladserien, X3, Organic, SR-Skincare, mf.

 

 

 

 

Kontaktuppgifter

 

Grepgatan 32, 25448 Helsingborg

info@tovgrims.se

042-271118

 

Copyright © All Rights Reserved